۶ بهمن ۱۳۹۴، ۹:۰۱

فرماندار دشتی:

۲۶۵ پروژه نیمه‌تمام در دشتی/ ۱۱۹ میلیارد تومان نیاز است

 ۲۶۵ پروژه نیمه‌تمام در دشتی/ ۱۱۹ میلیارد تومان نیاز است

دشتی- فرماندار دشتی گفت: در حال حاضر ۲۶۵ پروژه نیمه تمام در سطح شهرستان وجود دارد که برای اتمام آنها ۱۱۹ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو صبح سه شنبه در جلسه شورای اداری بخش شنبه و طسوج ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیران، شهرداران و دهیاران در ارائه خدمت رسانی مطلوب به مردم، اظهار کرد: دهه مبارک فجر به عنوان بزرگ‌ترین انقلاب قرن یاد می‌شود که حاصل آن استقرار نظام جمهوری است که به رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی و به برکت خون هزاران شهید به‌دست آمده و بر همه ما فرض است از آرمان‌های شهدا پاسداری کنیم.

وی افزود: همه ما مدیون خون شهدا و ایثارگری خانواده معظم شهدا، رزمندگان، جانبازان و ایثارگان هستیم و ملت سرافراز ایران اسلامی همواره با حضور در صحنه‌های مختلف قدردانی خود از اسلام و نظام به اثبات رسانده است.

مهرجو تصریح کرد: امروز کشور ایران اسلامی با رهبری آگاهانه و مدبرانه مقام معظم رهبری در عرصه جهانی به‌عنوان یک بازیگر اصلی مطرح است و با عزت و سربلندی مسیر پیشرفت را طی می‌کند.

لزوم برگزاری باشکوه مراسم دهه فجر

وی بر ضرورت برگزاری هر چه باشکوه‌تر برنامه های دهه فجر در سطح شهرستان تاکید کرد و گفت: دهه مبارک فجر بهترین فرصت است که دستاوردهای نظام را تشریح و ارزش‌های انقلاب برای جوانان تبیین شود.

فرماندار دشتی با بیان اینکه امسال برنامه‌های دهه مبارک فجر با انتخابات مجلس خبرگان و شورای اسلامی تقارن پیدا کرده است، یادآور شد: ایام الله دهه مبارک فجر متعلق به کل نظام است و هیچ جریان و گروهی نباید آن را به سود خود مصادره کند که موجب بدبینی مردم به نظام می‌شود و هر روز که از عمر با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌گذرد اعتماد مردم روز افزون می شود.

وی به پیروزی هسته‌ای نیز اشاره کرد و گفت: این پیروزی بزرگ با هدایت و راهبری مقام معظم رهبری ایستادگی و پایمردی ملت ایران اسلامی و تدبیرشایسته رئیس جمهور و تلاش تیم مذاکره کننده به‌ویژه وزیر امور خارجه تحقق یافت و حقانیت نظام در عرصه بین المللی به اثبات رسید.

مهرجو لغو شش قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را یکی از دستاوردهای بزرگ این مذاکرات عنوان کرد و ادامه داد: این توافق باعث شد تحریم و تهدید به یک فرصت برای نظام جمهوری اسلامی تبدیل شود.

شهرستان دشتی آماده برگزاری انتخابات است

وی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین رویدادهای سیاسی سال ۹۴ برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری است که از اهمیت و حساسیت بالایی در داخل و خارج کشور برخوردار است.

وی بر ضرورت فراهم کردن زمینه و بستر برگزاری انتخابات باشکوه و پرشور در سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: مشارکت حداکثری مردم پای صندوق های رای برای تقویت نظام مقدس جمهوری امر ضروری است و بر همه دست اندار کاران برگزاری این انتخابات نیز فرض است که این زمینه را فراهم کنند.

مهرجو با بیان اینکه خروجی این انتخابات باید اتحاد، انسجام، عزت و یکپارچگی مردم باشد، گفت: مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیر رهنمودهایی در خصوص انتخابات ارائه فرمودند که باید این مطالب سرلوحه کار خود قرار دهیم و اگر در مسیر قانون حرکت کنیم بدون هیچ مشکلی انتخابات برگزار می‌شود و شاهد کمترین آسیب خواهیم بود و اعتماد مردم نیز بیشتر خواهد شد.

فرماندار شهرستان دشتی اضافه کرد: در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور ملاک و مبنای کار ما در برگزاری انتخابات قانون است و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

وی گفت: در شهرستان دشتی با تعامل و همدلی که با هیت نظارت وجود داشت بعد ازمعرفی ۳۰ نفر معتمد و انتخاب هشت نفر جلسات هیئت اجرایی برگزار شد.

مهرجو یادآور شد: برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تعدادی از مردم در حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان ثبت نام کردند که هیئت اجرایی با سرلوحه قرار دادن قانون، تحقیقات محلی و منابع مراجع چهارگانه با حضور هیات نظارت صلاحیت آنها را مورد بررسی قرار دادند.

برگزاری انتخابات در دشتی توسط ۱۵۰۰ نفر

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای برگزاری هر چه باشکوه تر انتخابات در سطح شهرستان اندیشیده شده است، گفت: پیش بینی می شود در انتخابات هفتم اسفند ماه سال جاری ۵۵ هزار نفر واجد الشرایط در شهرستان دشتی وجود داشته باشد.

مهرجو گفت: با تلاش همه دست اندرکاران امر انتخابات زمینه مشارکت همه سلایق سیاسی که در چارچوب قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی فعالیت می کنند فراهم شود تا انتخابات شور و نشاط بیشتری داشته باشد.

مهرجو از مشارکت هزار و ۵۰۰ دست‌اندرکار در برگزاری این انتخابات خبر داد و خاطر نشان کرد: در راستای ماده ۱۱ قانون همه دستگاه‌های اجرایی با مجریان برگزاری انتخابات همکاری کنند و از هیچ تلاشی دریغ نورزند.

اکثر پروژه‌های نیمه‌تمام فاقد توجیه اقتصادی هستند

وی حجم بالای پروژه های نیمه تمام در سطح شهرستان را یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش رو حوزه عمرانی عنوان کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۲۶۵ پروژه نیمه تمام در سطح شهرستان وجود دارد که برای اتمام آنها ۱۱۹ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که اکثر این پروژه‌ها فاقد توجیه فنی و اقتصادی هستند.

مهرجو با بیان اینکه دولت به تنهایی نمی‌تواند این پروژه‌ها را تکمیل کند، بر ضرورت مشارکت مردم و بخش خصوصی در اتمام این پروژه ها تاکید کرد.

فرماندار دشتی از توجه دولت به عمران شهری و روستاها خبر داد و بیان کرد: در سال جاری قریب به ۱۳۰ میلیارد ریال به عمران شهری چهار شهر خورموج، کاکی، شنبه  و بادوله از محل تملک دارایی‌ها، ارزش افزوده و آلایندگی اختصاص داده شده است.

تخصیص ۴۰ درصد اعتبارات به عمران روستایی

وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد اعتبارات عمرانی شهرستان به عمران روستایی اختصاص داده شده، گفت: در هشت ماه سال جاری ۳۰ میلیارد ریال نیز از محل ارزش افزوده به روستاها اختصاص داده شده است.

مهرجو تصریح کرد: اجرای پروژه‌های امید در سطح استان از ابتکارات ارزشمند استاندار بوشهر بوده به طوری که برای این امر ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شده که در این راستا ۱۹ زمین چمن مصنوعی و ۴۷ بوستان در سطح شهرستان احداث خواهد شد.

وی از افتتاح و اجرای ۹۰ پروژه عمرانی با اعتبار ۵۷۰ میلیارد ریال در دهه مبارک فجر خبر داد و افزود: اقتصاد مقاومتی از تاکید مقام معظم رهبری و مسئولان نظام است که می طلبد دستگاه‌های اجرایی اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند و یکی از شاخص‌ های ارزیابی دستگاه‌ها حرکت در این مسیر است.

کد مطلب 3033832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha